AKUTA ÄRENDEN: 0706-26 08 48 / 0723-95 25 51
 

Välkommen till Råå Konstruktionsplast AB

Råå Konstruktionsplast AB

Vi är ett företag med spetskompetens inom konstruktion, tillverkning och montage av industriplaster. Allt från kompletta processanläggningar och rörsystem till fristående laboratorieutrustningar.

Många av våra kunder är verksamma inom kemisk industri, VA, energi- och miljöteknik, läkemedel, vattenrening samt badanläggningar.

Gemensamt för samtliga är att de efterfrågar konstruktioner och tekniska lösningar av högsta kvalitet. Vi har gedigen erfarenhet och flexibilitet inom plastbearbetning och är certifierade av Svetskommissionen enligt gällande krav för plastsvetspersonal.

Om oss

Specialister på att konstruera, tillverka och montera industriella plast- komponenter - allt från kompletta processanläggningar och rörsystem till laboratorieinventarier. Många av våra kunder är verksamma inom kemisk industri, energi- och miljöteknik, läkemedel, vattenrening samt badanläggningar.

Historia

Råå Konstruktionsplast grundades 1978 av Jan Lindberg som varit verksam i branschen sedan slutet av 1950-talet. Vi har en modern maskinpark och en mobil verkstad för olika typer av externa jobb. Med hjälp av våra samarbetspartners inom exempelvis metallkonstruktion, bygg och måleri tar vi del i såväl små som stora projekt.

Laget

Mattias Lindberg: VD & Produktion

Jonas Larsson: Arbetsledare & Montör

Jack Stjernström: Arbetsledare & Montör

André Lundgren: Montör

Daniel Lundgren: Montör

Linda Lindberg: Administratör