AKUTA ÄRENDEN: 0706-26 08 48 / 0723-95 25 51
 

Tillverkning & Montering

Produktion

Rådgivning

Service

Service

Service

Produktion, tillverkning & montering

Vi utför plastkonstruktioner för kemisk industri, energi- och miljöteknik, läkemedel, vattenrening, VA och förnybar energi.

Vår bas är verkstaden i södra Helsingborg där vi tillverkar färdiga produkter och prefabkomponenter. Vi har en omfattande maskinpark för stum-, muff-, elmuff- och IR-svetsning av tryckrörsystem i samtliga termoplastmaterial.

Vår maskinpark omfattar dimensioner från 16 mm hela vägen upp till 1200 mm.

För konstruktionsarbeten använder vi oss utav stumsvetsning och varmbockning av skivmaterial som sedan vanligvis tråd- och extrudersvetsas samman för att bygga t ex tankar, scrubbers eller pumpskåp.

Montage sker sedan på plats av våra duktiga montörer erbjuder förstklassiga installationer med högt kvalitets- och säkerhetstänk. Vår svetspersonal är certifierad enligt EWF 581 samt EN 13067.

 

Vi arbetar med de flesta i industrin förekommande plaster, exempelvis: 
PE, PP, PVDF, ECTFE, PVC, PC, PTFE och GAP.

Vi behärskar följande svetsmetoder:
varmluft, extruder, muff, elektromuff, stumsvetsning och IR-svetsning.Rådgivning - Vi kan plast!

Vilket vi är oerhört stolta över och hjälper gärna er att hitta en modern lösning som är säker, hållbar och effektiv. Vår bakgrund som plastarbetare ger oss en unik inblick i de helhetslösningar som faktiskt går att genomföra med dagens plastmaterial.

Genom åren har vi varit med och utvecklat bland annat värmeväxlare helt av plast, reaktorer, mixers och mycket mer. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för dig och din process.

Vi använder oss av de senaste riktlinjerna för svetsning, installation och kontroll. Detta säkerställer att våra arbetssätt harmoniserar med dagens material och de krav som ställs för att få bäst möjliga hållbarhet.

 

 


Service

Vi erbjuder förstklassig service för att förhindra eller förkorta produktionsstopp, oavsett om du driver en kemifabrik, ett reningsverk eller en vattenledning. Förebyggande underhåll är oftast det säkraste sättet att undvika en olycka eller ett stopp. Det kan vara oerhört svårt för dig som anläggningsägare att skaffa tillräcklig kunskap om vilka risker som finns kring plastinstallationer. Vår erfarenhet inom området gör att vi tillsammans med oberoende tredjepart kan hjälpa er med inspektion och underhållsplanering.

Skulle olyckan vara framme och ni är i akut behov av hjälp, tveka inte att kontakta oss.